avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bun de plata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bun de plata

In urma recursului impotriva rezolutiei procurorului ca parte vatamata am fost instiintatca am de platit suma de 150 lei cheltuieli de judecata.
Asa pentru ca altadata sa nu ma mai pun cu sistemul si sa las lucrurile exact cum vor ei , procurorii si judecatorii.(Si asa nimeni nu asculta pe nimeni atat la fond cat si la recurs...Ce mai judecata...)
Intrebarea mea este ce se intampla daca nu achit suma respectiva.
Nu sunt salariat si nici pensionar am o activitate particulara.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:08, 9 Mai 2010
Aceasra suma va fi inregistrata in contul dvs de la impozite si si taxe locale, este purtatoare de dobanzi si majorari. Tot o veti plati...intr-un final.
Aceasta suma va fi inregistrata ca debit la buget si i se vor calcula dobanzi, penalitati si majorari pana la achitarea integrala a debitului si a accesoriilor. Acestea se prescriu dupa 5 ani. Pentru neplata se poate incepe procedura executarii silite impotriva veniturilor si bunurilor dv., mobile si imobile. ;)
Suma mentionata va fi comunicata autoritatii fiscale,care va aplica procedura legala pentru recuperare
Neplata poate conduce la execuatre silita ,asupra bunurilor in evidenta,conturi bancare ,sau in lipsa acestora ,asupra sumelor salariale ,prin poprire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie de intretinere Adorjani Andrea Adorjani Andrea Tatal copiilor nu a trimis pensia de inretinere din martie 2010. Am depus o plangere penala dar mi s-a raspuns ca am depasit termenul de 60 de zile. Cum as ... (vezi toată discuția)
Executare silita cand esti somer Adnana333 Adnana333 Am primit un titlu de executare silita de la o institutie a statului pentru suma de 1000lei. Stiu ca este o suma mica, dar cand esti somer si chiar ai depasit ... (vezi toată discuția)
Exceptia inadmisibilitatii nitmar nitmar A fost admisa la fond exceptia inadmisibilitatii ridicata de adm finantelor publice si respinsa cererea. Trebuie asteptata comunicarea hotararii si dupa aceea ... (vezi toată discuția)