avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 221/2009

Parinti mei au fost deportati in URSS in perioada 6 ian 1945 - 13 Decembrie 1949. Am dreptul pentru despagubire conform legii 221/2009.Daca sunteti amabil sa -mi raspundeti, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rampelt , utilizator 16:22, 27 Mai 2010
rampelt a scris:

Parinti mei au fost deportati in URSS in perioada 6 ian 1945 - 13 Decembrie 1949. Am dreptul pentru despagubire conform legii 221/2009.Daca sunteti amabil sa -mi raspundeti, va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru sasi deportati in urss ludo ludo Daca stie cineva ce poate face un urmas al unor sasi deportati in URSS in perioada 1945-1949 ca sa obtina o despagubire pentru acea perioada neagra din viata ... (vezi toată discuția)
Deportati in urss paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat familia mea au fost deportati in urss inpreuna cu bunici exista vreo lege prezenta pt actiona in istanta pt despagubiri banesti ? va ... (vezi toată discuția)
Despagubire pentru un deportat in urss ? ContSters276572 ContSters276572 Buna ziua, cum pot solicita si cui trebuie sa ma adresez pentru a primi o despagubire pentru un strabunic deportat in URSS, strabunic de origine germana, ... (vezi toată discuția)