avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen

Imi puteti spune in cat timp de la depunerea dosarului pt deschiderea unui proces primesc citatie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:02, 9 Mai 2010
Citatia o primiti peste putin timp, dupa ce s/a fixat termenul., Dar termenul poate fi mai mare de 2 luni, depinde de cat este de aglomerat rolul instantei.
Comunicarea citatiei este conditionata de complexitatea cauzei , de gradul de aglomerare al instantei responsabile ca si de interesul personalului responsabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire care tine loc de act autentic - faza apel iftode iftode Care este durata pina la care o cerere de apel intra pe rol la instanta superioara unei judecatorii. Mentionez ca respectiva cerere de apel a fost ... (vezi toată discuția)
Dosar suspendat si repus pe rol anca33a anca33a Buna seara Am avut proces pentru marirea pensiei alimentare dar datorita faptului ca am ajuns prea tarziu la proces acesta se suspendase,acum vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Citatie da, intampinare nu alinedelea alinedelea Va rog sa ma lamuriti intr-o problema de procedura. Am depus cerere de apel la Curtea de Apel .Ulterior s-a fixat data la care se va tine sedinta, care mi-a ... (vezi toată discuția)