avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... galagie la casa -help
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

galagie la casa -help

mama mea sta la casa,alaturi avem niste vecini care nu stiu decat sa scoata boxele
pe masa in fiecare zi si sa de-a drumul la maxim la manele.ce pot face ? exista cumva o lege care sa reglementeze acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 19:23, 9 Mai 2010
Puteti sa faceti plingere la politia comunitara si nu neaparat scrisa. Puteti solicita telefonic interventia pol. comunitare chiar in momentul in care are loc galagia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cauzate de vecin galagios/petrecaret la curte roana99 roana99 Buna ziua. Problema mea este un vecin…mai exact, Petrecerile vecinului respectiv (cu invitati sau fara) incep la ore diferite ziua sau noaptea (dupa ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Tulburare linistea publica yo3 yo3 Buna ziua, Casa in care locuiesc se invecineaza cu o scoala, care este acum \\\"privatizata\\\" de turci si au amenajat un teren de sport chiar langa curtea ... (vezi toată discuția)