avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despre dreptul la apãrare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despre dreptul la apãrare

După ce am făcut recurs la hotărârea instanței de fond (judecătorie), dosarul penal se judecă la tribunal, iar la primul termen unde eu (reclamantul) am fost prezent iar pârâtul a lipsit, am fost întrebat dacă angajez avocat și eu am răspuns că NU.
Întrebarea mea este:
În situaţia asta mai pot să-mi angajez avocat?
Vă mulţumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
valist, utilizator
Cel mai recent răspuns: valist , utilizator 21:08, 9 Mai 2010
da ,dar pana la termen sa-l angajati! succes!
Puteti angaja avocat pana la noul termen sau oricand considerati dvs,in timpul desfasurarii procesului.
Vă mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs laryssa laryssa Buna ziua, Ma poate sfatuii si pe mine cineva daca la recurs pot solicita mutarea dosarului la Tribunalul Bucuresti ? Procesul s-a incheiat la Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Lovire cipriang4s cipriang4s buna ziua ! bunica mea a fost lovita decatre o persoana, am duso la spital a obtinut un certificat medico legal de 12 zileingrijiri medicale, la parchet sa ... (vezi toată discuția)