avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

In cazul unui divort o mostenire pe care am primito in urma decesului tatului meu in urma 3 ani cum se va dezbate de asemea specificand ca sotia nu a avut servici si nici nu are bunurile precum si ratele care in tot acest timp le am contractat in numele meu personal cum se impart avand in vedere ca sotia personal nu a contribuit cu nimic eu unul ocupandum de toate cheltuielile personale si administrative .De asemenea as dori o legatura sau un numar de telefon pentru o consultanta privata referitoare la aceasta problema
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 11:41, 10 Mai 2010
mostenirea este bun propiu.
ce ati mostenit nu se supune partajului, sunt bunurile dvs proprii.
creditele pe care le-ati contractat vor ramane de asemenea de achitat de catre dvs, pt ca banca nu va accepta sa fie preluate de sotia dvs, cat nu realizeaza venituri. drept pt care, daca mai sunt ceva bunuri comune sa cereti sa va fie atribuite, compensand astfel creditele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire bunuri comune AdiRoman AdiRoman Buna ziua , Situatia este urmatoare : Un imobil , respectiv casa , construita pe trenul bun propiu ( cumparat inaintea casatoriei ) cu un ... (vezi toată discuția)
Se pune problema partajului? alex201888 alex201888 Buna seara, un imobil achizitionat inainte de casatorie (in timpul concubinajului), pe nume propriu, credit propriu ce se desfasoara si in prezent, se supune ... (vezi toată discuția)
Incredintare copii olla28t olla28t Buna ziua, Sunt inginer si am 2 copii de 10 si 11 ani. Nu ma mai inteleg cu sotia de cativa ani.Tipa si e tot timpul nemultumita.Nici nu lucreaza ( a lucrat ... (vezi toată discuția)