buna ziua... tatal meu a decedat in urma cu 7luni, am facut declaratia notariala precum accept succesiunea, suntem doi mostenitori fratele meu si cu mine , el nu doreste sa faca succesiunea. masa succesorala fiind compusa dintr-un apartament, un teren si un loc de veci.despre apartament nu am detalii deoarece fratele meu ma dat afara din casa, toate actele fiind la el, am facut rost decat de copii de la teren si locul de veci, intrebarea mea este cui as putea sa ma adresez sa pot sa imi intru in drepturi ?? avand in vedere ca sunt somera si nu pot sa imi permit un avocat.multumesc anticipat
ar trebui sa apelati la un avocat, macar sa va conceap actiunea.
dvs o sa trebuiasca sa mergeti in instanta.
daca va mi amintiti de unde a fost cumparat apartamentul ca sa mergeti acolo sa scoateti un duplicat.
Daca fratele nu doreste sa inceapa procedura de dezbatere succesorala pe cale necontensioasa (la notar) nu aveti decat posibilitatea actiunii in instanta
Copii conforme cu originalele actelor detinute in original de catre frate le puteti solicita din arhiva institutiei care il detine
Succesiune
CONDRUT
Ce cote succesorale le revin copiilor la un titlu de proprietate cu 7,40 ha pamant, in situatia in care pe titlu figureaza doar mama care este decedata si doar ... (vezi toată discuția)