avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TEREN CU DESTINATIE ZONA VERDE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TEREN CU DESTINATIE ZONA VERDE

Detin un teren cu destinatie zona verde,as vrea sa stiu daca pot sa ingradesc acest teren cu forme legale
Cel mai recent răspuns: dorutzu007 , utilizator 14:34, 10 Mai 2010
Daca terenul este proprietatea dvs, aveti tot dreptul de a-l ingradi dupa bunul plac. Atentie, si realizarea unei imprejmuri necesita o autorizatie de construire.
Interdictia se refera la faptul ca, fiind inclus in categoira de "zona verde" nu aveti posibilitatea de a edifica constructii pe acel teren.
Daca cumva, dvs nu sunteti proprietarul acelui teren, nu aveti posibilitatea ingradirii.
Din intrebarea formulata de dvs, reiese ca " detineti" terenul in cauza, ceea ce din punct de de vedere legal, puteti fi posesor al terenului respectiv, fara a avea si un drept de proprietate.
terenul in cauza este cumparat cu acte legale de mine si stiu ca in momentul de fata nu ma pot folosi de el (constructie sau ceva benefic),acum nu doresc decat sa-l ingradesc si nu stiam daca am voie sau nu.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj pe teren situatie juridica neclara -Daniel- -Daniel- ce inseamna posesor parcela categoria ''alte terenuri'' . pe acest teren am un garaj proprietate. (vezi toată discuția)
Curatenie in fata casei Daniel-San Daniel-San Buna ziua, As avea o intrebare.... sper ca ma puteti ajuta... In urma cu un an jumate ,am cumparat o casa intr-un sat invecinat cu orasul unde ... (vezi toată discuția)
Zona de protectie criss_media73 criss_media73 am un teren intravilan care are o conducta de apa pe el . conform legii nu pot construi pa el la o distanta mai mica de 10 metri de respectiva teava , insa ma ... (vezi toată discuția)