avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare debit angajati cu carte de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare debit angajati cu carte de munca

buna ziua
Suntem o firma de electronice cu livrare la domiciliul clientului. Avem mai multi curieri care livreaza produsele si incaseaza contravaloare lor in baza facturii si bonului fiscal. Acesti curieri trebuie sa predea banii in baza unui decont .

Problema a aparut cand acestia nu au mai adus la firma contravaloarea catorva facturi. Curierii in cauza si-au recunoscut vina . Avem semnate de ei declaratii in care recunosc ca au livrat produsele respective si ca au incasat banii si ca i-au folosit in scop personal. De asemenea avem fisa de post semnata conform careia acestia trebuie sa preadea banii la firma. Nici unul din ei nu a fugit, ei continuand sa vina la munca in mod abisnuit, dar refuzad sa aduca banii motivand lipsa lor.

Varianta de rezolvare propusa de ei este sa le oprim din salariu pana la stingerea debitului, dar fiind vorba de sume destul de mari care depasesc salariul pe cateva luni dorim sa gasim o cale de a accelera acest proces si a ne recupera banii mai repede .

Am fost la politie si cei de acolo au spus ca nu e de competenta lor, pentru ca atata timp cat vin la munca nu este o infractiune .

Va rog mult, da-ti un indiciu ce putem face sa recuperam acesti bani mai repede
Multumesc .

Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:10, 10 Mai 2010
Nu puteti accelera acest proces de recuperare a creantelor.

Varianta expusa de dvs. este cea mai optima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura lucru magazin online - firma de curierat ancut2000 ancut2000 Buna ziua, Sunt in curs de a-mi deschide un magazin online, iar firma de curierat cu care intentionez sa lucrez mi-a propus urmatoarea procedura de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani neincasati albualin albualin Buna ziua , As avea nevoie de un sfat , cum as putea sa procedez in situatia urmatoare : Am trimits un colet cu ramburs 0 , rambursul 0 a fost trecut din ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)