sunt pe cale sa inchei un contract de prestari servicii cu o companie importanta. Cu toate acestea compania despre care vorbesc nu este de acord sa plateasca o suma in avans. Ce alte optiuni am pentru a ma asigura ca voi fii platit?
Da, drept garantie... Nu as recomanda si nu cred ca o firma notorie ar face asa ceva. Riscul exista pentru societatea debitoare, trebuie sa ai mereu o situatie a garantiilor emise in astfel de conditii...
Oricum, o relatie comerciala se bazeaza pe incredere. :-/
pana acum compania despre care vbesc nu prea si-a onorat obligatiile contractuale (nu vbesc de cele financiare), momentan aceasta situatie nu ma afecteaza dar imi da din ce in ce mai mult de gandit, ideea e ca am aflat si eu de modalitatea aceasta de a cere drept garantie bilet la ordin sau cec in alb, intrebarea este cum ar privii o companie mare aceasta doleanta? Ma mira ca nu isi respecta clauzele contractuale pt ca sunt cu adevarat o companie importanta, dar imi doresc mult sa ii fidelizez!
Este legal????????
OANA GORAN
Am urmatoarea situatie:
Clientul vrea sa-mi dea un CEC in alb(stampilat,semnat...)garantie,iar ptr. marfa care o distribui se acopera cu BO.
In cazul in care ... (vezi toată discuția)