avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... greseala mea!! Mai pot recupera macar contravaloarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

greseala mea!! Mai pot recupera macar contravaloarea investitiilor??

In 1991 am cumparat o casa cu v/c la notar si pentru ca in acel contract nu se prinde tot teren mai fac cu vinzator 3 chitante de mina,urmind ca dupa o perioada sa autentificam totul.avind incredere in mai marii unei primarii am pornit de la inceput gresit.Motive:- lipita de casa pe care o cumpar mai este o casa care nu era edificata de cel care vinde! Cel care vinde nu mai locuia la aceea adresa de 17 ani! Nu avea contract de lumina,desii casa era racordata dar pe numele celei care construise acolo si care avea si rol in reg agr! La notar cu ocazia cumpararii am avut doi martori care au sustinut ca vinzatorul e vaduv si fara copii,desii cunosteau ca nu e asa! S-a motivat ca vinzatorul avea acel bun mostenire de la parintii lui si poate face ce vrea cu el! Vinzatorul a decedat, nu am legalizat actele si cind am vrut sa o fac am fost nevoit sa chem mostenitorii in instanta! Aici au inceput problemele si am ramas si fara ajutorul celor din primarie. Cel care construise acolo vrea casa pe care a construito{ eu am intrat si in ea si locuiesc acolo desii nu o am trecuta pe nici un act}.Cel care vrea aceste lucruri e unul din mostenitori si cel care detine rol in reg agr 1980-1990 ca platitor de taxe si impozite. Necrezind ca voi ajunge vreodata aici am scris pe o chitanta o data in creion{ea e scrisa cu pix} si pe alta o data cu alt pix{difera nuanta}.Sint in proces dar am inteles ca as putea pierde, e adevarat?? Si daca pierd avind in vedere ca sint martori vecini care pot intarii spusele celui care isi vrea casa, ce sanse am sa-mi recuperez banii investiti??Am avocat dar si el a zis ca e greu!!Da ti-mi un sfat Va rog!! Cu stima:((:sorry:
Cel mai recent răspuns: julius.jr , utilizator 16:46, 10 Mai 2010
Nu pot sa cred ca un notar a incheiat un act de vanzare-cumparare unde au participat alaturi de vanzator doi martori care au declarat ca acesta nu are mostenitori. X-(X-( Doamne, in ce tara traim? V-ati gandit sa actionati notarul in judecata? Mult succes !
Buna ziua!
Asa cum v-a precizat si avocatul pe care l-ati angajat , data fiind complexitatea cauzei , este greu de anticipat un verdict , pentru ca acesta urmeaza a fi dat de completul de judecata . Ceea ce trebuie este ca avocatul care va reprezinta interesele (care nu e angajat sa castige !!ci sa va reprezinte interesele cat mai bine ) sa puna in valoare toate probele pe care le aveti ...
chiar asa a fost! 2 martori{ rude cu vinzatorul} eu si notarul. Scuza lor si explicatia pentru mine afost ca ce-am cumparat eu a fost mostenirea vinzatorului si nimeni nu are dreptul la ea. De casa construita de un tert nimeni nu a suflat o vorba.Eu am platit banii ceruti dar acum unul din cei 2 care au incasat banii{ vinzatorul avea 93 de ani si a decedat+ 1 din martori decedat si el} nu mai vrea sa recunoasca ca au primit banii. Spune tot timpul ca eu am dat banii vinzatorului. Daca s-a mai intilnit cineva cu astfel de spete ii astept parerile in continuare pe forum. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse sint? vampirus vampirus Buna ziua si va multumesc ca existati! Urmatoarea speta:-X :luck:tatal casatorit cu Y mama=5 copii. 4 se imprastie prin lume.1 ramine cu parintii,se ... (vezi toată discuția)
Raspuns primar= ba e alba ba e neagra? ce parere aveti? julius.jr julius.jr in 1991 un consilier local, viitor si actual primar, se declara succesor legal,si* vinde*o mostenire nedezbatuta desii in realitate existau 6 most adevarati. ... (vezi toată discuția)
Valabilitate acte incheiate la notar !!! julius jr julius jr am citit in forum: pentru ca un act v-c sa fie legal incheiat in fata notar trebuie ca vinzatorul sa prezinte TP sau extras CF sau certificat de most ! eu ... (vezi toată discuția)