avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde ma pot adresa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde ma pot adresa

buna ziua, va rog frumos spuneti-mi la ce institutie de stat pot gasi un borderou complementar in care sunt enumerate toate persoanele care au fost despagubite de catre statul Roman ( in urma Acordului din 1959) , cu Franta.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:20, 10 Mai 2010
Arhivele Nationale ale Statului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte proprietate - revendicare mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma indrumati de unde as putea incepe recuperarea actelor de proprietate ale bunicului meu pentru o suprafata de doua hectare de ... (vezi toată discuția)
Acte arhiva buni2007 buni2007 buna ziua! stie cineva unde pot gasi arhiva fostului consiliu popular al sectorului 8?daca exista o arhiva cu cadastre din anii 1979-1980 pentru sectorul 8 ? ... (vezi toată discuția)
Buna seara, dupa o asteptare de 19 ani am ajuns in situatia ca ... GRIG2501 GRIG2501 Buna seara, dupa o asteptare de 19 ani am ajuns in situatia ca CNCI sa prelucreze dosarul administrativ in legatura cu o notificare facuta de tatal meu in ... (vezi toată discuția)