Am depus o cerere pt salariul comepensator intrucat a fost restructurat postul si am fost data in somaj.Intrebarea mea este daca aceasta cerere are vreun termen de solutionare sau valabilitate. Mentionez ca am depus cererea in ultima zi a preavizului, pe data de 21 aprilie.Azi am fost sa-mi iau lichidarea si mi s-a spus ca cererea este la un avocat si se asteapta raspuns.Stiu ca in cazul in care raspunsul este negativ trebuie sa inaintez cererea mai departe la itm.Ce pot face in cazul acesta,Sa inaintez cererea sau sa astept raspunsul avocatului firmei.
Multumesc anticipat
termenul de prescriptie este de 6 luni de la nasterea dreptului, mai aveti rabdare o luna si daca angajatorul nu va vireaza salariul compensator, faceti actiune in instanta pentru recuperarea salariului.
Ce treaba o avea avocatul cu cererea dvs ? ... pentru a formula un raspuns la cererea dvs nu cred ca este nevoie de ajutorul unui avocat ...
Termenul de 6 luni este termen de prescriptie pentru actiunea in instanta si incepe sa curga de la data nasterii copilului .
Parerea mea este sa introduceti actiunea in instanta ...