avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

BUNA ZIUA!
Am un vecin care, in urma cu 10 ani, a ridicat langa casa mea o vila cu 6 etaje, imensa. An de an, zi de zi, respectivul face lucrari la vila: gaureste pereti, renoveaza, ridica mansarda etc, facand un zgomot infernal. De mentionat ca, atunci cd renoveaza, nu ia masuri de protectie a proprietatii mele, de care vila este lipita, gen: plasa etc, astfel incat se pune problema nu doar a mizeriei facute, dar se intampla sa mai cada muncitorilor: un lemn, o ranga etc, de la o inaltime considerabila, punandu-ne in pericol integritatea corporala. Pe scurt: zgomot, mizerie etc. Ce este de facut? (primaria nu prea ia masuri, omul are ..vila;) )
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:53, 10 Mai 2010
Sesizati Inspectoratul de Stat in Constructii...cand vor veni in inspectie, vor verifica si ce autorizatii are de la primarie, iar daca nu sunt toate in regula, se vor lua masuri (ori, ar trebui sa se ia, dar fiindca traim in Romania...#-o)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta constructie vecin MIRELA1979 MIRELA1979 VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA .LOCUIESC IN CLUJ INTR-O CASA CONSTRIUTA ACUM 12 ANI SI AM DISTANTA FATA DE VECIN DE 0,80 CM . EL ISI ... (vezi toată discuția)
Drept functionare gradinita Horatiu M Horatiu M Buna-ziua, In urma cu 7 ani intr-un imobil (vila,apartamente) comun cu intrari si curti separate s-a mutat o gradinita care functioneaza ca fundatie. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza ... Valsymy Valsymy Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza apartamentul si nu mai termina (face o galagie infernala), am chemat de 5 ori politia si ... (vezi toată discuția)