avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

Bunza ziua,
Am 1 intrebare in legatura cu o datorie la banca.

1.Daca numai platesti datoria catre banca respectiva ce se poate intampla?
Specific faptu ca credit este luat fara giranti fara garantii imobiliare.. etc.

deci ce se poate intampla?

Ast rasp.

Stima
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 12:53, 20 Mai 2010
si daca nu au ce executa cel mai probabil vor accepta :)...
Banca vinde acestor firme contractul de credit la 25% din valoarea sumei de recuperat! Adica spre exemplu daca mai ai de achitat din credit zece milioane , banca il da firmei de recuperare cu doua milioane cinci sute de lei , maxim! Firma de recuperare face tot posibilul prin diverse metode sa te faca sa palatesti ca sa castige cat mai mult. Daca nu are ce sa-ti ia , asta este te executa din genunchi!
Acesti angajati te terorizeaza ilegal prin telefoane repetate , pe care le mai si inregistreaza si nimeni din tara asta nu se sesizeaza de ilegalitate.
De ce domnilor experti nu spuneti ca banca comite o ilegalitate transmitand datele de identitate unei firme incalcand legea. Asa lamuriti problemele sa stie omul tot!
Si inca ceva foarte important impotriva camatarilor de la banca! Vindeti din timp totul si adio executare. Ma refer la contractele unde nu este gajat nimic!
Eeee......parca suna altfel , nu domnilor experti?
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2010
DenisRif, utilizator
Denis scz daca gresesc....ai trecut si tu prin asta?
Da sigur ca da! Eu am urmat si procedurile legale de a reclama abuzurile bancilor la A.N.P.C.
Nu o sa-ti vina sa crezi. La sesizarea mea catre A.N.P.C. mi-a raspuns banca reclamata comunicandu-mi ca totul este legal conform contractului de credit semnat, eu binenteles reclamand mai multe clauze abuzive prevazute in contractul respectiv , clauze care la data semnarii contractului nu am stiut ca pot fi refuzate , negociate si asa mai departe! De fapt era ca si cum refuzai din start creditul daca indrazneai sa comentezi!
La indiferenta organelor care au menirea sa ne sprijine pe noi cei abuzati am cautat si eu metode de a imi apara interesele , unele daca neortodoxe , cel putin benefice pentru mine!
Nu stiu cum poate sa te considere rau platnic atata timp cat tu platesti indiferent de suma.
Problema este ca nimeni nu doreste in tara asta sa-ti proteje interesele legitime ci doar sa te aduca la sapa de lemn!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie urgenta de un sfat cu banca madcat madcat Buna ziua, Am mai multe probleme cu anumite credite pe care le-am contracta acum doi ani. Cea mai mare este cu un credit la BCR de nevoi personale. Creditul a ... (vezi toată discuția)
Programul "prima casa". coplatitorul ce risca daca titularul nu achita ratele? georgiana88 georgiana88 Buna seara...As dori sa va intreb si eu ceva in legatura cu acest program...Am citit ca bancile accepta si coplatitori.Dar ce se intampla cu acestia cand ... (vezi toată discuția)
Executare silita - societate recuperatoare damaschin damaschin am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa ... (vezi toată discuția)