avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca firma la care lucrez se inchide si deschide alta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca firma la care lucrez se inchide si deschide alta firma cu alta denumire sunt obligat sa semnez adeverinta de lichidare si sa semnez noul contract?

patronul la care lucrez isi inchide firma si deschide alta , sub alta denumire, trebuie neaparat sa semnez noul contract.? daca nu semnez si ma concediaza pot primi somaj ?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 20:11, 10 Mai 2010
robby8329 a scris:

patronul la care lucrez isi inchide firma si deschide alta , sub alta denumire, trebuie neaparat sa semnez noul contract.?

Doar daca acceptati sa lucrati la noua firma.

daca nu semnez si ma concediaza pot primi somaj ?

Da,daca angajatorul decide trimiterea angajatului pe somaj si daca angajatul indeplineste conditiile pentru primirea indemnizatiei de somaj.
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata akustic akustic Buna ziua, Am aflat acum 3 saptamani ca in cel mult o luna de zile sa imi caut un alt loc de munca.Firma la care lucrez se ocupa cu electricieni navali si ... (vezi toată discuția)
Daca imi dau demisia mai beneficiez de somaj? steluta9 steluta9 de curand firma la care lucrez si-a mutat sediul intr-un alt oras.Patronul nu m-a concediat si mi-a propus sa merg in acel oras.Eu nu pot merge la noul ... (vezi toată discuția)
Rog un sfat...semnare contract de munca gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu o situatie ...Am lucrat 3 ani jum la o firma srl. Patronul meu avea 2 firma X si y. Eu eram singura angajata pe firma x, ... (vezi toată discuția)