avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cedare fortata de teren in favoarea primariei---rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cedare fortata de teren in favoarea primariei---rog ajutor

am cumparat un teren ..pt. constructie casa,,drumul din fata parcelei este de 6,4m ...terenul este situat intre alte case construite deja....in certificatul de urbanism mi se cere proiect intocmit de ing. drumar autorizat.....ma obliga sa cedez din teren...pt. a face drumul de 9m.....dar ce este cel mai interesant ...este ca am vorbit cu ceilalti proprietari...iar din cei aproximativ 100 care sunt pe acea strada...doar unul singur a cedat 1,5m. strada figureaza la primarie ca fiind asfaltata cu toate utilitatile necesare.....binenteles ca nu este asa. am mers la primarie si am discutat problema......mi sa spus ca doar pe mine ma poate forta pt. ca doar eu am nevoie de autorizatia de constructie.... am intrebat de despagubiri...pt teren daca ma decid sa il cedez....toata lumea a ridicat din umeri spunand ca ei nu stiu de un astfel de fond.....CE AR TREBUII SA FAC????pt. obtinerea autorizatiei.....exista o lege prin care primaria este obligata sa ma despagubeasca........
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 19:12, 21 Martie 2007
Nu cedati nimic fara vreun act oficial care sa va oblige la acest lucru!

Din pacate se intrevede pt dvs. un razboi al nervilor, lung si costisitor#-o
Daca nu vor sa va elibereze autorizatia, cautati un avocat si dat-i in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drumuri de acces pe ambele laturi alea unei parcele? CristiZXCV CristiZXCV Buna ziua, Am rugamintea sa imi oferiti un sfat pentru urmatoarea situatie: Detin un teren de forma dreptunghiulara de latime de 28 m si impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Ne putem proteja de incalcarea promisiunilor unui dezvoltator ? ionut9000 ionut9000 Buna ziua. As dori eu sa va prezint o speta. Avem un dezvoltator ce a ridicat deja un bloc la strada principala, parcela lui fiind invecinata cu drumul ... (vezi toată discuția)
Parcela cumparata fara "drum public " .... pe hirtie .. ca fizic este ... vio1976 vio1976 Buna ziua , A fost cumparata o parcela de teren linga Timisoara in comuna Ghiroda iar in momentul in care am cerut avizele pentru constructie si am ajuns la ... (vezi toată discuția)