avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Neplata impozitului pe PFA ma afecteaza numai pe mine ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Neplata impozitului pe PFA ma afecteaza numai pe mine sau si pe parintii mei?

Buna ziua tuturor.
Daca las neplatit impozitul pe anul 2009 asta va avea represalii numai asupra mea sau neglijenta me va avea represalii si asupra parintilor mei ?Planuiam sa nu platesc datoria la stat cu conditia ca ai mei sa nu se vada nevoiti sa o achite ei.

voi fi doar eu afectata in cazul neplatii sau si parintii mei?:sorry:

multumesc

Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 20:35, 2 Iulie 2010
Parintii ce vina au???
Nu uitati totusi ca in cazul creantelor bugetare acestea se prescriu in 5 ani, timp in care se aduna si penalitati...
Plata datoriilor nu va priveste decat pe dvs ca PFA, nu si pe parintii dvs.
Multumesc.

Vina n-au sarmanii, dar cum eu sunt insolvabila... ma gandeam ca statul strange cu usa rudele in casa carora traiesc.
se va umple cutia postala cu amenintari, va bate la usa din cand in cand un nene de la ANAF...cam atat

In ceeace priveste prescrierea ....e o provocare pt ceilalti participanti la forum sa ne raspunda (cu indicarea bazei legale) :closedtopic:
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
pop sorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dovedesc ca nu am primit o somatie Lulica Lulica Buna seara In octombrie 2011 am primit prin posta o somatie de plata din partea unui executor. Pana in Martie 2016 nu am mai primit nimic iar atunci am primit ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu ridic o recomandata? Ionut_Adrian Ionut_Adrian Am primit astazi in cutia postala o instiintare ca am de ridicat o recomandata. Nu cred ca este o amenda noua, pentru ca nu am avut de aface cu politia in ... (vezi toată discuția)
Datoriile sotului,devin si datoriile mele ? cristina55 cristina55 Buna ziua. Urmeaza sa ma casatoresc,dar am o mare teama.Viitorul meu sot,are o gramada de datorii,datorii de care ma tem c-or sa se reverse asupra mea.Poate ... (vezi toată discuția)