avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INFIINTARE FIRMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INFIINTARE FIRMA

DACA EU INFIINTEZ O FIRMA NOU ,AS AVEA VREUN AVANTAJ PENTRU FAPTUL CA SUNT FEMEIE,VA INTREB CA LA UN MOMENT DAT ERA UN PROIECT DE LEGE, DAR NU STIU DACA S-A APROBAT CEVA.
Cel mai recent răspuns: madalinadumitru , utilizator 10:43, 11 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati firma nou infiintata. ContSters75393 ContSters75393 As vrea sa stiu si eu daca cineva stie cu siguranta ca s-a aprobat proiectul de lege in care se acorda acele facilitati ptr. o firma nou infiintata(firma ... (vezi toată discuția)
Sfat: doresc sa ma angajez absynthe absynthe Buna seara, Nu stiu cat de corect este spus, insa doresc sa imi schimb forma de angajare la firma la care lucrez cu contract de munca + drepturi de autor, ... (vezi toată discuția)
Angajare femeie de serviciu constantin cretescu constantin cretescu suntem o asociatie de proprietari. pana in prezent am avut angajata femeia de serviciu cu conventie civila. acum a venit un membru al asociatiei care spune ca ... (vezi toată discuția)