avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

Buna ziua!Momentan sunt in somaj,si intrebarea este daca mai pot fi angajata la firma care ma scos in somaj dupa o perioada anume sau dupa expirarea perioadei de somaj?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:35, 11 Mai 2010
Puteti fi angajata oricand daca are loc de munca vacant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema-restructurare post-indemnizatie somaj-loc nou de munca criistiina criistiina In data de 5 noiembrie am primit un preaviz art 73 alin 1, ca se va desfiinta postul si in 20 de zile lucratoare contractul de munca imi va inceta.Am convenit ... (vezi toată discuția)
Angajare absolvent catalina25 catalina25 Buna dimineata! Va scriu si eu legat de o pb cu care ma confrunt! Vreau sa angajez un absolvent promotia 2009 si vrreau sa beneficiez de Legea 76/2002 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa perioada determinata? anamariamagdici anamariamagdici Buna ziua...am două intrebări referitor la somaj si anume: 1. momentan ma aflu in concediu crestere copil pana in iunie 2011, daca ma angajez pe o perioada ... (vezi toată discuția)