avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FIRMA CU DATORII VANDUTA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FIRMA CU DATORII VANDUTA

Buna ziua,
o persoana vinde o firma cu datorii la finante.Se opereaza inregistrarea la ORC, privind noul asociat( cesionarul).
Dupa 2 ani, cedentul primeste o citatie de la Politia economica, in legatura cu firma cesionata cu datorii, acuzatia ce i se aduce fiind de inselaciune.
Ce se poate intampla?
Ce trebuie sa raspunda la interogatoriu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:55, 12 Mai 2010
Daca este vorba despre savarsirea unei infractiuni se va ajunge la o condamnare penala.
Mai mult de atat nu cred ca se poate spune intrucat nici macar nu se stie daca a comis sau nu o infractiune.
Este posibil sa fie vorba de plangere penala care sa nu insemne nimic.Va trebui sa dea o declaratie la politie.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere inselaciune dupa 1 an sebastiant sebastiant buna ziua, am avut o societate care a dat faliment in aug 2009, si zilele astea nma suna de la politie frauda ca un vechi furnizor mi-a facut plangere ... (vezi toată discuția)
Problema contrabanda...urgent! tzutzupimp tzutzupimp Va rog sa ma ajutati. Pe la sfarsitul anului 2007 am cumparat din bulgaria un pistol nonletal cu gaze pentru care nu aveam autorizatie si nu l-am declarat. ... (vezi toată discuția)
Constatarea nulitatii absolute? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU In anul 2001 se incheie un act de cesiune de parti sociale(se vinde o firma cu datorii). Ulterior autentificarii acestui act cesionarul afla ca este condamnat ... (vezi toată discuția)