avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare la fondul de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare la fondul de somaj

Dosarul pentru somaj mi-a fost refuzat de catre cei de la AJOFM Reghin, jud. Mures, pe motiv ca mai e nevoie de o confirmare privind stagiul de cotizare la fondul de somaj de la AMOFM Bucuresti.
Cei din Reghin mi-a facut adresa si mi-au dat un nr de fax la care sa o trimit.

Va rog sa-mi comunicati in cel mai scurt timp cui ii revenea obligatia sa se ocupe de primirea confirmarii stagiului de cotizare la fondul de somaj, avand in vedere ca angajatorul mi-a completat Anexa nr 26 la norme.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:12, 11 Mai 2010
1. Daca vreti rezolvarea rapida a problemei nu vad ce va deranjeaza ca ati pus adresa prin fax.
2. Eu nu am inteles unde veti primi raspunsul de la AMOFMB, la ce adresa?
3. Daca pe scrisoarea pusa prin fax era data ca adresa de trimitere a raspunsului cea a ALOFM Reghin atunci aceasta trebuia sa poarte corespondenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)
Certificat stagiu de cotizare ika ika Buna ziua tuturor! Va rog daca ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema: Sunt in faza depunerii dosarului pentru acordarea indemnizatiei de somaj. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare somaj madara madara Sunt considerata a fi in somaj in cazul in care am primit un numar de inregistrare dar nu mi s-a primit dosarul cu actele pt somaj intrucat nu am avut actul ... (vezi toată discuția)