avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sunt un tata al unui copil de 6 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sunt un tata al unui copil de 6 luni

sunt despartit de mama copilului de 2 luni copilul este pe numele meu si as vrea ca intro zi sa il fur din cauza ca nu ma lasa sal vad.nu suntem casatoriti am trait in concubinaj ce ma sfatuiti sa fac in leg cu furtul copilului legal ce as putea patii va multumesc ast rasp:(

Cel mai recent răspuns: wio wio , utilizator 18:27, 15 Mai 2010
ca sa fac toate demersurile legale unde ar trebui sa le fac eu locuiesc in sectorul 5 si mama copilului in ilfov mai precis in jilava??suntem despartiti de 2 luni.si nu am inaintat nici unul deocamdata vreo actiune in instanta.eu unul acum nu prea imi permit un avocat daca ma puteti ajuta cu un sfat.va multumesc
sfatuitima ce trebuie sa fac cum e mai bne
va multumesc B-)
wio wio a scris:

decamndata nu exista nici o cerere si nici vreo hotarare judecatoareasca asr multumesc

Daca deschdeti proces veti obtine drept de vizita in prezenta mamei.
Veti fi obligat si la plata pensiei de intretinere.
Ea isi va angaja avocat.
da va multumesc.si mai am o intrebare.daca ias fura copilul legal ce as putea patii copilul este pe numele meu si nu exista nici o hot judecatoreasca pana in prezent>va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor si altele bonygy bonygy referitor pasaport minor viitoarea mea sotie are un copil minor (10 ani) in intretinere dintr-o casatorie anterioara in fapt, hotararea exista, dar tatal ... (vezi toată discuția)
ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o sa-l mai vad. dausioana dausioana momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o ... (vezi toată discuția)
In cazul furtului copilului legal ce as putea patii?? wio wio wio wio deocamdata nu exista vreo hot judecatoreasca de nici un fel.copilul are 6 luni si este pe numele meu nu am nici un act de casatorie am stat in concubinaj.cu ... (vezi toată discuția)