avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii,conflicte de mca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii,conflicte de mca

cum sa procedez in cazul in care ,nejustificat, nu am primit plata concediilor medicale din luna martie?
mentionez ca lucrez in sistem privat,certificatele au fost depuse in termen si cu nr. de inregistrare
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:32, 12 Mai 2010
Initial ,se impune sa solicitati precizari de la compartimentul specializat din unitatea unde prestati activitate
In raport de raspuns ,puteti sesiza oficial ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea codului de indemnizatie din 01 in 03 GELUsoltan GELUsoltan Buna ziua! in luna februarie am suferit un accident de munca in urma caruia am ramas fara un picior (amputare coapsa dreapta) iar medicul mi-a emis concedii ... (vezi toată discuția)
Solicit sprijin urgent ContSters23466 ContSters23466 In data de 5 martie 2010 seful mi-a comunciat ca in perioada 8 - 12 martie 2010 voi veni la munca tot schimbul 2 ca si in perioada 1 - 5 martie 2010. I-am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical acceptat si contestat de angajator pe alte cai... anelka anelka Am o problema cu angajatorul legata de faptul ca am depus concediu medical de 9 zile pentru colica renala si litiaza(o afectiune de-a mea veche si repetitiva ... (vezi toată discuția)