avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren

buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema . Am mostenit un teren din partea mamei am intabulat terenul foarte greu pentru acte gresite si incompetentia celor de la cadastru care de cite ori mergeam imi spuneau altceva .La intabulare s-a notat o actiune de revendicare dar aceasta notare nu se refera la terenul meu ,terenul se aduce dintrun cf cu o suprafatia mai mare . Persoana care revendica citeva hectare in zona am inteles ca este copilul unui preot care ar fii avut hectare intregi dar va intreb eu de unde nu tot de la oameni ca nu ia dat dumnezeu, am fost sa vad ce cuprinde acel dosar dar cu acel numar de inregistrare la judecatorie este alt dosar este din 2004 iar eu am intabulat terenul in 2008 are vrio sansa daca revendica acest individ si terenul meu sa il primeasca inapoi atit timp cit eu sint intabulat din 2008 cu acte in regula ma gindesc eu daca oficiul de cadastru a intabulat terenul
Cel mai recent răspuns: aledical , utilizator 10:24, 12 Mai 2010
Buna ziua !
Da , are sanse sa castige teren (terenul) pe care il detineti in masura in care instanta ii da castig de cauza , pt. ca intabularea s-a facut cu acea"piatra de moara" - respectiv metiunea actiunii in revendicare- .
si atunci terenul meu care e ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aledical aledical buna ziua revin cu o intrebare ; am mostenit un teren din partea mamei in 2005 pe baza titlului de proprietate am intabulat terenul care a durat 3 ani ,la ... (vezi toată discuția)
Probleme la intabulare aledical aledical AM UN TEREN INTABULAT 2008 SI O NOTARE IN CF ,REVENDICATOR CU COMISIA APLICAREA LEGII 18/91 DIN 2004. AM LUAT LEGATURA CU REVENDICATORUL CARE MA INTREBAT CE ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren aledical aledical buna ziua am mostenit un teren sintem patru persoane ,am o notare de revendicare din 2004 la judecatorie iar dosarul cu numarul care apare in cf nu are nici o ... (vezi toată discuția)