buna ziua revin cu o intrebare ; am mostenit un teren din partea mamei in 2005 pe baza titlului de proprietate am intabulat terenul care a durat 3 ani ,la eliberarea cf m-am trezit cu o notare a unei actiuni inregistrat la la judecatorie in 2004 a unor persone pe care eu nu ii cunosc in potriva comisiei locale de aplicare a legii 18/91.M-am prezentat la arhiva jud dar acolo am constatat ca cu acel numar de dosar este un alt caz ,m-am reintors la oficiul de cadastru sa cer lamuriri ei spunindu-mi ca la ei este notat cu acel numar , acest teren vine dintr-un cf cu o suprafatia mai mare studiind dosarul de intabulare am constatat ca acea actiune este revendicat alte parcele A+3,4,8 iar al meu este 5 asa ca nu se refera la terenul meu iar acest proces cred ca s-a terminat deja dar nu stiu unde sa ma mai duc sa aflu finalitatea acestui caz .Cei de la comisia locala de aplicare a legii 18/91 din cadrul primariei nu ar trebuii sa aiba finalitatea acestui proces? unde as mai putea apela sa se radieze acea notare ,daca acea actiune nu se refera la terenul meu cum se putea nota in cf meu?
Urmariti hotararea data in urma actiunii de la judecatoria de sector (eventual arhiva) si solicitati o copie legalizata pe care sa o depuneti la cf insotita de o cerere de rectificare in cazul in care dansii au inclus si parcela dvs.
Cf
aledical
unde sa ma adresez pentru a afla o notare in cf nu cunosc revendicatori si nici cum sa solutionat cazul deoarece nr dosar nu corespunde este din 2004 iar eu ... (vezi toată discuția)
Teren
aledical
buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema . Am mostenit un teren din partea mamei am intabulat terenul foarte greu pentru acte gresite si incompetentia ... (vezi toată discuția)