avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME LA INTABULARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME LA INTABULARE

AM UN TEREN INTABULAT 2008 SI O NOTARE IN CF ,REVENDICATOR CU COMISIA APLICAREA LEGII 18/91 DIN 2004. AM LUAT LEGATURA CU REVENDICATORUL CARE MA INTREBAT CE SA FACA EL DACA EU SINT DEJA INTABULAT EL AVEA MULTE PROCESE DE REVENDICARE SI MI-A SPUS CA NU STIE CUM SA SOLUTIONAT ACEL CAZ . LA ARHIVA JUD DOSARUL RESPECTIV SE REFERA LA ALTE PERSOANE ASA CA NU AM DREPT LA DOSAR IAR CEI DE LA CADASTRU SPUN CA EI NU SINT VINOVATI .MIINE SINT CHEMAT SA VAD DOSARUL DE LA CADASTRU DACA SI ACOLO APARE ACEL NUMAR DE DOSAR UNDE SA MA MAI DUC? POT VINDE O PARTE DIN TEREN DACA AM ACEA NOTARE DIN 2004 SI EU AM INTABULAT IN 2008
Cel mai recent răspuns: aledical , utilizator 19:54, 24 Mai 2010
:offtopic:@aledical, va rog frumos sa nu scrieti cu majuscule deoarece acest lucru este contrar regulamentului de postare. Vamultumesc .
imi cer scuze
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare cf aledical aledical Am o problema daca ma poate ajuta cineva; amun teren mostenire am intabulat terenul in 2008 fara nici o problema dar cind am cerut un extras cf am observat ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire aledical aledical buna ziua revin cu o intrebare ; am mostenit un teren din partea mamei in 2005 pe baza titlului de proprietate am intabulat terenul care a durat 3 ani ,la ... (vezi toată discuția)
Teren aledical aledical buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema . Am mostenit un teren din partea mamei am intabulat terenul foarte greu pentru acte gresite si incompetentia ... (vezi toată discuția)