avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notare cf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notare cf

Am o problema daca ma poate ajuta cineva; amun teren mostenire am intabulat terenul in 2008 fara nici o problema dar cind am cerut un extras cf am observat ca la pozitia doua este o notare intre o persoana fizica si consiliul local de aplicare a legi 18/91 . Ne cunoscind persoana fizica nu am stiut despre ce revendicare este vorba. M-am prezentat la cadastru pentru lamuriri dar am primit raspunsul sa caut dosarul cu numarul scris in cf la arhiva judecatoriei dar acolo surpriza acel nr dosar este al caz alte persoane de 2 ani tot ma poarta cei de la cadastru imi spun ca sa ma duc la tribunal iar cei de la tribunal imi spun sa ma duc la cadastru cum pot afla finalizarea acelui proces daca nu stiu nr dosar? Am luat legatura cu persoana fizica iar raspunsul lui era urmatoarea; el a avut mai multe procese pe zeci de hectare si nu mai stie cum s-a finalizat acel dosar iar intre timp a schimbat si avocatul si el nu ma poate ajuta.Inrebarea lui era nu intelege de ce il deranjez daca eu am intabulat acel teren in 2008 iar acea notare este din 2004 .
Cel mai recent răspuns: DOINA NEMES , Avocat 17:07, 21 Iulie 2010
Nu m-am lamurit exact - spuneti ca numarul de dosar inscris in CF se refera la alte persoane? Daca asta este situatia solcitati celor de la CF radierea notarii aratand sa este o eroare si daca nu radiaza adresati-va instantei de judecata pentru a rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la intabulare aledical aledical AM UN TEREN INTABULAT 2008 SI O NOTARE IN CF ,REVENDICATOR CU COMISIA APLICAREA LEGII 18/91 DIN 2004. AM LUAT LEGATURA CU REVENDICATORUL CARE MA INTREBAT CE ... (vezi toată discuția)
Teren aledical aledical buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema . Am mostenit un teren din partea mamei am intabulat terenul foarte greu pentru acte gresite si incompetentia ... (vezi toată discuția)
Mostenire aledical aledical buna ziua revin cu o intrebare ; am mostenit un teren din partea mamei in 2005 pe baza titlului de proprietate am intabulat terenul care a durat 3 ani ,la ... (vezi toată discuția)