avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorarea pensiei alimentare

in urma divortului de aprox 3 ani s-a stabilit pensie alimentare de :250lei la una din fete (care acum la ora actuala este studenta la zi in anul 1) si la cealalta fata 150 lei care la ora actuala este eleva in cls 7 gimnaziu ) doresc sa -mi spuneti ce acte trebuie sa am la dosar ptr majorarea pensiilor alimentare la copii mei .mentionez ca fostul sot ,adica tatal copiilor lucreaza la o intreprind de stat si are salariul f mare dar nu contribuie cu nici un banut in plus ptr a ajuta financiar fetelein afara de pensia de alimentara care o primesc lunar .doresc ca sa stiu cat costa taxa ptr dosar ptr majorare de pensie ?multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 12:27, 12 Mai 2010
Formulati cerere de marire pensie la instanta, unde atasati sentinta veche prin care s-a stabilit cuantumul pe care vreti sa-l modificati.
Cererea este scutita de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea pensiei alimentare krys_tyna_68 krys_tyna_68 buna ziua!!vas ruga sa-mi spuneti ce acte ami trebuiesc ptr a majora pensiile alimentare la fetele mele (prima pensie este de 250 lei ptr fata de 20 ani care ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei alimentare wyoreal78 wyoreal78 Buna ziua. As dori si eu o lamurire legata de un proces pentru marirea pensiei alimentare. Am un copil cu fosta sotie, caruia ii platesc pensie alimentara in ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere- atacare solutie sau o alta actiune ? matachecarmen1973@yahoo.com matachecarmen1973@yahoo.com Am un fiu care in anul 2011 octombrie a implinit 18 ani si care a beneficiat pana la mom respectiv de pensie alimentara ,el fiind si in anul 2011-2012 iunie ... (vezi toată discuția)