avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al doilea c.i.m
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al doilea c.i.m


Buna ziua.
O persoana angatata cu c.i.m. pt. 8 ore la o firma, poate incheia inca un c.i.m. pt. 4 ore la o alta societate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 12 Mai 2010
Da.
Multumesc.
Care este numarul maxim de c.i.m.-uri pe care le poate incheia un salariat? Bineinteles la societati diferite.
Multumesc
Puteti avea cate CIM puteti sa duceti. Nu exista o limita legala ci numai una umana, fiziologica.
Art. 35. [cumulul de funcţii]
(1) Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac excepţie de la prevederile alin. (1) situaţiile în care prin lege sunt prevăzute incompatibilităţi pentru cumulul unor funcţii.
(3) Salariaţii care cumulează mai multe funcţii sunt obligaţi să declare fiecărui angajator locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază.

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu timp partial tampau gabriela tampau gabriela Se poate angaja o peroana la mai multe societati cu contract de munca cu timp partial ? Exista o limita maxima a numarului de ore lucrate in total la mai multe ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca gabi1 gabi1 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa angajez o persoana cu timp de lucru 6 ore/zi, daca aceasta persoana are deja contract de munca , perioada ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca la mai multe firme ioanaep ioanaep Buna ziua Intrebarea mea este daca o persoana poate sa se angajeze cu mai multe contracte de munca la diferite firme si totalul orelor zilnice de munca sa ... (vezi toată discuția)