As dorii daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii in doua spete:
- Prima speta mai de mult am fost cercetat de catre Sif pentru Bancruta Frauduloasa si Evaziune Fiscala, dupa o perioada ii sun sa ii intreb ce s-a mai intamplat cu dosarele mele, acestia imi spun ca dosarul de Bancruta Frauduloasa a fost trimis la Parchetul Tribunalul Bucuresti cu Nup iar cel de Evaziune a fost clasat, acum eu ne primind confirmare acasa am fost la ei sa-mi iau o copie dupa hotarari, la cel de Evaziune Fiscala mi-au data dar la cel de Bancruta mi-au spus ca trebuie sa astept sa-mi trimita Parchetul care nici pana acum nu au facut-o.
Acum as dorii sa stiu daca pot face o cerere in care sa solicit de la Parchet o copie dupa ambele dosare ( pentru ca ele au fost solutionate), daca da unde se depune cererea, cam cum ar trebuii formulata si as dorii sa ridic personal copiile nu sa astept sa-mi fie trimise prin posta, asa voi fii sigur de solutionari pentru a evita surprizele neplacute.
- A doua speta am un dosar mutat cu recur la Curtea de Apel Bucuresti ( dosar cu procedura insolventei a unui SRL) ieri am avut infatisare eu nu m-am prezentat avocat nu am avut, am vrut sa vad ce s-a hotarat, am intrat pe site dar in dreptul termenului de ieri nu scrie decat Incheiere iar un alt termen nu s-a mai dat.
Ce ar insemna asta ca s-a finalizat procesul, daca da care a fost hotararea data, este finala hotararea si irevocabila, cum as putea afla, trebuie sa fac cerere si daca da cum sa o formulez si unde se depune.
In privinta dosarelor trimise la Parchet,acestea urmeaza a se solutiona prin confirmarea sau infirmarea propunerilor de catre Parchet,deci acestea nu sunt finalizate,de altfel chiar dvs.ati aratat acest lucru.
La finalizarea cercetarilor ,Parchetul va va comunica in scris solutia pe care o puteti contesta in termen de 20 de zile la procurorul ierahic superior al celui care s-a pronuntat,daca sunteti nemultumit de aceasta,iar apoi daca nu primiti raspuns in 20 de zile,va puteti adresa instantei de judecata.
Puteti solicita prin cerere Parchetului sa va incunostiinteze in legatura cu stadiul cercetarilor.
In privinta dosarului aflat in apel,urmati sfatul dlui.avocat.
Am inteles insa daca se poate as dorii cateva lamuriri; la Curtea de Apel Bucuresti pentru a vedea sentinta data cand merg la arhiva trebuie intocmita o cerere sau merg pur si simplu cu actul de identitate si cer persoanei de acolo sa-mi comunice sentinta in dosarul respectiv sau sa-mi inmaneze o fotocopie dupa ea?
Iar in speta cu urmarirea penala la Parchetul Tribunalului Bucuresti pot depune cerere pentru aflarea solutionarii celor doua dosare sau si pentru a mi se da un duplicat la dosare, eu as dorii un duplicat la dosarele finalizate cu Nup.
Penal
tartoru2004
Buna ziua,
Acum o perioada de timp am fost in cerecetare cu doua dosare unul pentru Bancruta Frauduloasa trimis ulterior la Parchetul TB cu ... (vezi toată discuția)