avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal

Buna ziua,

Acum o perioada de timp am fost in cerecetare cu doua dosare unul pentru Bancruta Frauduloasa trimis ulterior la Parchetul TB cu NUP deoarece s-a constata ca fapta reclamata in conditiile de fata nu intra sub incidenta legii penale, si unul de Evaziune Fiscala care a fost tergiversat timp de 2 ani din dif motive si in care s-a administrat ca probatoriu numai declaratii ale unor oameni pe care nu ii cunosc sub nici o forma, si acest dosar dupa 2 ani a fost clasat.
As dorii sa stiu daca pot face o cerere sa scot cele doua dosare sub forma de copii xerox, tinand cont ca, in cazul respectivelor dosare s-a pronuntat NUP deci ele nu mai sunt secrete.
Daca puteti sa ma ajutai cu o parere, un tip de cerere, unde ar trebuii depuse cererile si/sau o trimitere la un articol de lege ceva.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:43, 20 Noiembrie 2010
Cererile le depuneti la organul de cercetare penala ce detine in arhiva dosarele respective.
Formulati cerere scrisa si mergeti la Parchetul care a avut in cercetare dosarul pentru a obtine copiile solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere dosarele si cum pot afla o hotarare cosminghe cosminghe Buna ziua, As dorii daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii in doua spete: - Prima speta mai de mult am fost cercetat de catre ... (vezi toată discuția)
Procedura post-nup, admitere studiere dosar penal caroll caroll Buna ziua. Am solicitat aprobare Parchetului, pentru studierea dosarului de cercetare penala, in care am avut calitatea de parte vatamata, la un an dupa ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar de avocat la parchet fara ca sa reprezinte vreo parte din dosarul penal solutionat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza sa fac copii xerox dupa un dosar aflat la parchet dupa ce il voi studia pentru a formula o cerere de revizuire. Clientul meu nu a fost parte in ... (vezi toată discuția)