Sunt administratorul unei firme de telecomunicatii, si intampin o problema cu o firma concurenta. Aceasta a momit administratorul uni bloc unde exista beneficiari ai mei, in scopul de a-mi deconecta echipamentele de comunicatie. Firma concurenta a promis administratiei o suma pe luna, sub forma de chirie, iar in acest moment adminitratia imi cere si mie aceeasi "chirie" pentru a-mi mentine echipamentele conectate. In acest moment o parte din beneficiarii mei sunt deconectari de acest administrator. Dupa aceasta "manevra" firma concurenta a mers la clientii mei, spunandu-le ca vor fi preluati de catre ei, si ca oricum ei imi vor prelua toti clientii.
Ma pot adresa oficiului concurentei ? Ce lege au incalcat, atat administratorul cat si firma concurenta ?
Va rog sa ma indrumati pentru a rezolva problema.
da, presupun ca firma concurenta a dobandit acordul, in schimbul chiriei lunare. Si eu il pot dobandi in schimbul chiriei lunare, dar din abonamentul de 30 ron, administratia cere 25 ron pentru fiecare abonament, adica aproape 10% din incasare, adica un procentaj f mare din profit. Firma concurenta este condusa de un om ce nu are in cap un plan de afaceri, ci doar doreste sa ia clientii chiar daca asta il face sa iasa in pierdere...
OK, pana aici m-am gandit si eu, dar fac plangere penala in baza carei legi ? Ce baza legala am sa-l dau in judecata ? Ar fi un dezastru sa il chem in instanta si sa aiba el castig de cauza. In aceasta situatie toti administratorii in scurt timp vor cere chirie pentru cabluri...