Sunt administratorul unei firme de telecomunicatii, si intampin o problema cu o firma concurenta. Aceasta a momit administratorul uni bloc unde exista beneficiari ai mei, in scopul de a-mi deconecta echipamentele de comunicatie. Firma concurenta a promis administratiei o suma pe luna, sub forma de chirie, iar in acest moment adminitratia imi cere si mie aceeasi "chirie" pentru a-mi mentine echipamentele conectate. In acest moment o parte din beneficiarii mei sunt deconectari de acest administrator. Dupa aceasta "manevra" firma concurenta a mers la clientii mei, spunandu-le ca vor fi preluati de catre ei, si ca oricum ei imi vor prelua toti clientii.
Ma pot adresa oficiului concurentei ? Ce lege au incalcat, atat administratorul cat si firma concurenta ?
Va rog sa ma indrumati pentru a rezolva problema.
Da, in acelasi fel m-am gandit si eu, insa Politia Comunitara, cand imi prinde angajatii lucrand la un bloc, ii intreaba daca avem autorizatie de la asociatia acelui bloc. In caz contrar urmand sa primim o amenda de 2000 pana la 5000 RON....
Deci pana la urma cine are dreptate ?
Din cunostintele mele, daca am cerere din partea cel putin a unui locatar dintr-un bloc, asociatia este obligata sa imi dea acordul, in caz contrar ii pot actiona in instanta, si voi avea castig de cauza.
In legatura cu politia comunitara, banuiesc ca au si ei dreptate, pana la solutionarea cazului in instanta nu am voie sa lucrez la blocul respectiv.
Din punct de vedere al beneficiarilor ,acestia sunt oi. Daca le spun ca trebuie sa plateasca chirie la asociatie, se muta la firma concurenta (desi servicii mult mai proaste) pt ca ii costa mai putin, si nu se duc sa faca scandal la administratie...
nemultumita, deocamdata, e firma concurenta, proprietarii nu se stie ce pozitie au....asa, din info de pana acum, ar trebui sa fie si ei nemultumiti, avand in vedere ca plata chiriei catre asociatie presupune, indirect, un pret al abonamentului mai mare....dar si asociatia ar putea riposta ca prezenta tuturor aparatelor degradeaza blocul, angajatii prestatorului se fatzaie non stop in bloc, pe terasa lui, cablurile impanzite strica aspectul blocului, aparatele sunt daunatoare sanatatii, io mai stiu ce#-o