avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de mandat acordat paratei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de mandat acordat paratei

Buna ziua,

Va rog a-mi da un raspuns la urmatoarea situatie.

Sunt parata intr-un proces civil in care ambele parti au consfintit sa se inteleaga pe cale amiabila si sa stinga procesul.

Exista vreo incompatibilitate daca reclamantul imi semneaza un contract de mandat prin care ma imputerniceste, ca eu parata sa actionez si in numele lui si sa declar renuntarea la dreptul pretins judecatii? instanta poate sa ridice vreo obiectie?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elisabeta Cocolos , Consilier juridic 17:48, 12 Mai 2010
Care sunt partile care au consfintit intelegerea amiabila? si cine este reclamantul pe care paratul il reprezinta in instanta?!!! Reclamantul poate foarte simplu sa renunte la dreptul lui, daca este un drept la care legea permite sa se renunte, printr-o declaratie notariala, daca nu vrea sa se prezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs renuntare la drept horni horni Pe fondul intelegerii amiabile dintre mine si contestatoare, am dat declaratie notariala eu si sotul meu prin care renuntam la judecata constatiei la executare ... (vezi toată discuția)
Desfacerea casatoriei prin acord de mediere mbadea41 mbadea41 :((:sorry:Daca ambele parti sant de acord cu divortul la mediator si semneaza ,dar sotul nu lucreaza in tara si nu poate semna si hartia la tribunal,ce se ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la drept in somatia de plata romibaro romibaro pe parcursul procedurii speciale a somatiei de plata, poate creditorul sa renunte la insusi dreptul pretins? (vezi toată discuția)