avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 200

buna,
am o intrebare, sotul meu pana in august a lucrat la firma X, din 17 octombrie a fost angajat la o alta firma(Y).
Declaratie fiscala nu a primit nici de la firma X, nici de la firma Y.
Eu asa am stiut ca daca a schimbat locul de munca atunci el trebuie sa depuna declaratia, dar contabila de la firma Y, adica actuala,asa a zis ca nu trebuie depus acum nimic.
Ce_i adevarat?chiar nu trebuie sa mergem la finate pt.depunerea declaratiei.
Mersi pt. raspuns

Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 23:44, 12 Mai 2010
nu trebuie sa depuneti declaratia 200, asa cum vi s-a spus este adevarat , impozitele pe salar care au fost retinute la ambele firme unde a lucrat sotul dvs au fost declarate in fisele fiscale care s-au depus de catre firme, nu se supun incidentei declaratiei 200!
Declaratia 200 este un formular pe care angajatii cu contract individual de munca nu trebuie sa-l completeze si sa-l depuna la Ad. Financiara. Acest formular trebuie depus de PFA, AF, Ii, IF sau persoanele fizice care au incheiat un contract de mandat sau contract civil.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
ContSters85576, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inchidere dosar drepturi de autor ileana-carmen ileana-carmen Buna ziua, fiul meu a lucrat pana in 2012 cu contract cu drepturi de autor ca programator. a depus formularul 200 (parca) si a platit taxele anual cat a ... (vezi toată discuția)
Formular 200 sau 205? greseala la af sau la mine? Silvia Monica Silvia Monica Va rog frumos, as avea nevoie de un raspuns daca se poate: Buna ziua, Va rog frumos sa imi explicati, ptr ca eu nu inteleg. In 2009 am avut incheiat un ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pentru salariati boholt boholt Ce fise fiscale trebuie sa completeze un salariat al unei firme si cand trebuie depuse? Ma refer la regularizari de impozite sau ce altceva ar mai putea fi? (vezi toată discuția)