Buna ziua,
Lucrez intr-o unitate bancara si in urma cu 2 zile am fost anuntata verbal ca la sfarsitul acestei luni sucursala se va inchide. Totodata, ni s-a cerut sa semnam cereri de desfacere a contractului de munca cu acordul partilor, cu promisiunea platii a 3 salarii compensatorii, in loc de 1 salariu, cat este trecut in contractul colectiv de munca.
Deoarece mi se pare cel putin suspect ca se insista ca noi sa facem aceste cereri, in conditiile in care suntem concediati si nu plecam de buna-voie, as vrea sa stiu cum ar trebui sa se desfasoare, conform legii, lucrurile in continuare. La ce ar trebui sa ma astept si cum ar trebui sa procedez.
Puteti accepta aceasta propunere dar nu o sa beneficiati de somaj. Pentru a va inscrie la somaj trebuie sa aveti un stagiu de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni si contractul sa inceteze prin concediere din motive neimputabile.
Somaj 2011
suciugeorgeta
Am un magazinas care vrea sa-si suspende activitatea dar inainte de asta trebuie sa ii fac angajatei dosar pentru somaj.Aveti idee cum procedez,pot face asta ... (vezi toată discuția)
Contract de munca
myhaela39
buna ziua
eu lucrez la o firma de comert,in prezent sunt in concediu medical.am avut niste neintelegeri cu patronii si deja nu mai pot lucra la ei.nu vor sa ... (vezi toată discuția)