avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene neramursabile pentru o firma de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene neramursabile pentru o firma de transport

Se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o firma de transport marfa?
Daca da, unde ma pot interesa si ce acte trebuie?
Multumesc
Sanda
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 20:52, 14 Mai 2010
Va puteti interesa studiind indeaproape tot ce ofera ca informatii www.fonduri-structurale.ro, inclusiv forumul dumnealor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturi pentru agricultura ioneliya38 ioneliya38 buna seara,locuiesc la tara si nu am servici.detin teren agricol si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a obtine un imprumut cu bani de la UE pentru a ... (vezi toată discuția)
Intrebari fonduri europene 2014 - 2020 Xellero Xellero Buna ziua. Detin un teren extravilan si intravilan de 15000 mp in apropierea Bucurestiului, si m-ar interesa sa construiesc o microferma pe acest teren. 1. ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru un camping pentru rulote Whitehorse79 Whitehorse79 Salut! Va rog frumos sa ma ajute cineva: cum pot sa-mi incadrez cererea de finantare pentru un camping pentru rulote in categoriile de pe pagina ... (vezi toată discuția)