buna ziua am mai scris acest caz ,am un teren mostenire m-am apucat sa intabulez terenul in 2005 dar m-am lovit de o sumedenie de probleme , in 2008 am reusit intabularea dar am o notare de revendicare din 2004 nu cunosc persona care revendica terenul dar cum am auzit de la oamenii din zona acest om revendica hectare de teren din zona .Acum eu vreau sa vind o parte din teren si din cauza notarii nu cred ca am sa pot , am fost la arhiva judecatoriei pentru a vedea ce se afla la dosar dar cu acel numar este un alt proces asa ca nu stiu ce ar trebuii da fac , nu imi vine sa cred ca persoana care revendica terenul din 2004 si a cistigat nu mergea sa intabule pe el sau sa vina sa ingradeasca terenul ,cadastrul a dispus in 2008 urmatoarele; se intabuleaza drept de proprietate cu titlu de drept mostenire ca bun propriu asupra suprafetiei pe numele meu. daca nu gasesc persoana ce trebuie sa fac sa pot vinde o parte din teren
Credem ca nu veti putea sa instrainati intrucat apare notarea in cartea funciara.
Ar trebui sa vedeti cine a solicitat notarea litigiului in cartea funciara, sa identificati dosarul de pe rolul instantei (ce priveste terenul dvs) si, daca este cazul si mai este procedural posibil, sa formulati o cerere de interventie in cauza pentru a va apara drepturile.
Sfatul nostru este sa apelati la un avocat.
Teren
aledical
buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema . Am mostenit un teren din partea mamei am intabulat terenul foarte greu pentru acte gresite si incompetentia ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren
aledical
buna ziua am mostenit un teren sintem patru persoane ,am o notare de revendicare din 2004 la judecatorie iar dosarul cu numarul care apare in cf nu are nici o ... (vezi toată discuția)