avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de schimb, contract de vanzare-cumparare sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de schimb, contract de vanzare-cumparare sau altceva?

Vreau sa fac un schimb a autoturismului cu 3 vouchere.
Intrebarea mea este, pentru a platii cat mai putin, ce este mai bine sa intocmest:Contract de schimb, contract de vanzare-cumparare sau altceva?
Mi s-a spus ca este foarte bine daca fac un contract de vanzare-cumparare cu pretul de 0 lei?
Va multumesc.
Darie Tudor
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 20:23, 13 Mai 2010
N-aveti nici o treaba cu fiscul.
Doar sa aveti la zi platit impozitul pt masina.

Paranteza: Practic nu e un schimb, e chiar o vanzare, pt ca voucher-ele sunt materializarea unei sume in bani, ca tichetele de masa cu care cumparati de la magazin, nu va schimba alimente pe tichete, vi le vand.

( Stiti ca suma e 11.400, ati pus din greseala un 0 in plus)
Ok.
Multumesc si pentru acest raspuns. Da, un 0, din cauza ...vitezei.
Solutia am primit-o in privat.
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere rabla melcisor melcisor Buna ziua! As vrea sa cumpar un auto nou cu credit auto. pentru avans pe langa o suma mica as vrea sa cumpar 3 vouchere rabla. As dori sa stiu: Conteaza ... (vezi toată discuția)
Programul rabla 2013 - proprietar diferit de persoana din talonul masinii angel_3ro angel_3ro Buna ziua tuturor! Ma ajutati cu un sfat? O sa cumpar o masina prin rabla 2013, stiu ca inca nu s-a stabilit nimic dar vroiam sa va intreb daca stiti din ... (vezi toată discuția)
Parintii mei vor sa lase apartamentul la nepoti teo689 teo689 Parintii mei au doi copii, eu si fratele meu. Eu am un copil, el un copil. Din cauza ca fratele meu nu mai vorbeste de mult cu parintii si nici cu mine, ... (vezi toată discuția)