avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cesiune proiect de afaceri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cesiune proiect de afaceri

o firma ce detine un proiect de investitii (terenuri, avize, autorizatii, documentatii tehnice,) doreste sa-l vanda unui investitor. cre ar fi forma optima sub care ar trebui sa se tranzactioneze?
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 11:55, 13 Mai 2010
sunt 2 variante din punctul meu de vedere: sa vanda afacerea ( fondul de comert) sau sa cesioneze societatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultant care incearca sa continue contractul desi a devenit de nerealizat DoruVisan DoruVisan Buna ziua tuturor! imi cer scuze daca nu postez unde trebuie problema mea;APELEZ la bunavointa celor care ar putea sa formuleze o parere avizata pt ca m-am ... (vezi toată discuția)
Vanzare pfa mirelaard mirelaard Detin un PFA care are ca obiect de avtivitate fast food. Am gasit un cumparator pt aceasta afacere, dar pana la incasarea totala a sumei, toate documentele ... (vezi toată discuția)
Cedare punct de lucru! alex.cozma alex.cozma Buna ziua! Intentionez sa preiau unul din cele 2 puncte de lucru al unei societati. Intrebarea mea este, care este forma sau contractul potrivit care trebuie ... (vezi toată discuția)