avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sesizari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sesizari

Buna ziua,
as dori sa stiu carei institutii ma pot adresa pentru a sesiza nereguli savarsite la nivel local? Exista vreo institutie sau o persoana in tara aceasta careia sa i te poti adresa, sa te poata asculta sau suntem doar noi cu noi?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 13:29, 13 Mai 2010
din pacate cred ca nu suntem doar noi cu noi, ci noi impotriva noastra.....:confused:
daca va referiti la nereguli savarsite de catre primarii sau consilii locale, cea mai sigura solutie este sa va adresati conducerii centrale a partidului din care fac parte.
Altfel, este o lupta cu morile de vant...#-o
Depinde ce fel de sesizari doriti sa faceti, cine le-a savarsit, de ce natura sunt ?
... si credeti ca sefii lor de la partid ma asculta pe mine? Eu sunt un om care merg la serviciu de luni pana vineri, care nu fac parte din niciun fel de partid, care nu am prieteni sus pusi, care nu am pe cine ma baza! Din acest motiv am spun "noi cu noi" ! Noi, cei care nu avem alte preocupari decat servici si familie, vom ajunge bataia de joc a celor care au trecut mai putin pe la scoala, dar care nu-si fac probleme pentru ziua de maine sau ca maine, poate, nu vor mai avea servici. Intr-o localitate primarul, seful de post si preotul detin controlul. Fiecare din ei au cate un grup, fiecare grup la randul sau are ale grupuri si tot asa... ca o CARACATITA... asta este dragii mei problema mea!
Pentru nereguli vis-a-vis de activitatea institutiilor de la nivelul unei localitati adresati-va Prefectului judetului care este reprezentantul Guvernului in teritoriu, iar daca ceea ce va nemultumeste se refera la activitatea unor institutii de nivel judetean, la ministerele de resort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutia prefectului - administratie publica centrala sau locala? andrebety andrebety Poate un functionar public care lucreaza la Institutia Prefectului sa se transfere la cerere la o institutie aflata in subordinea unui minister, institutie ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul sa fie arhitect-sef lili2015 lili2015 Buna ziua. Cu tot respectul as dori sa ma informati asupra unei neclaritati din legislatia din domeniul urbanismului si constructiilor referitoare la ... (vezi toată discuția)
Urbanism Mariana-Valentina Mariana-Valentina Buna ziua, sunt inspector la o primarie, la compartimentul urbanism. Am diploma de licenta de economist si in iunie 2014 am terminat studiile postuniversitare ... (vezi toată discuția)