avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prenatal, asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prenatal, asistent personal

Sunt asistent personal, am un copil cu handicap de gradul 1 si sunt insarcinata in luna a 7, as vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul meu cu concediul prenatal si copilul cu handicap va ramane tot sub ingrijirea mea.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:55, 13 Mai 2010
Faceti cerere catre angajator pentru suspendarea CIM pe durata concediului, solicitand totodata ca minorul cu handicap sa primeasca, in schimb, indemnizatia prevazuta de legea 448/2006 pentru persoanele care nu-si pot angaja un asistent personal. La incetarea CIC, veti relua raporturile de munca ca si asistent personal al copilului cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? mya_maria1980 mya_maria1980 din 2005 in 2007am fost in concediu de maternitate din 2007 pina in 25 feb 2012 am fost in indemnizatie crestere copil de la 3 la 7 ani si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Asistent personal in concediu de crestere a copilului ataner ataner Buna ziua! Sunt asistent personal (fost insotitor) al fiicei mele de vreo 15 ani. In anul 2004, in iulie, am nascut un baietel si am stat 2 ani in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Bogdan19999 Bogdan19999 Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: La un serviciu de asistenta sociala care are angajati asistenti personali pentru ... (vezi toată discuția)