avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata acces \"drum international\"...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata acces "drum international"...

In anul 2006 am avut o ACTIVITATE INDEPENDENTA cu sediul langa un drum E81(drum international) .In acest an (2006) am semnat un contract (ne-au spus ca suntem obligati) din care rezulta ca trebuie sa platim chirie pt. podul de intrare de 14 mp (ceea ce am facut noi).Dupa cum stiu o singura societate a mai semnat acest contract, (din cca. 10 firme de langa drum international).Intre timp firma din A.I. s-a transformat in PERSOANA FIZICA AUTORIZATA,si din 2008 nu mai are activitate. Au iesit executorii judecatoresti si ne-au spus daca nu platim facturile vor fi nevoiti sa duca bunurile din casa .Intrebarea mea este, au voie sa intra in casa ? voi fi obligata sa platesc facturile daca firma nu mai este?multumesc

)an am semnat un contract , (au spus ca dupa o lege noua suntem obligati); din care rezulta ca trebuie sa
Cel mai recent răspuns: AMIKA , utilizator 15:16, 13 Mai 2010
Daca nu mai aveti activitate, mergeti la ORC si radiati PFA. Si nu va mai poate obliga la nimic. Spuneti ceva de executori....ati primit vreo citatie pentru vreun proces in legatura cu neplata facturilor?
Da, am fost chemati de mai multe ori la judecatorie dar nu s-a rezolvat nimic, si am mai primit CONVOCARE LA CONCILIERE DIRECTA ceea ce nu stiu ce inseamna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii , credite , restante , facturi neincasate : cosmarul omului de afaceri, azi. discover discover Buna , am o firma de prestari servicii din 1994. In ultimii 2 ani ,unul din colaboratorii importanti ai nostri ( o fabrica recunoscuta la nivel local si ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor - neplata de factura adi6982 adi6982 Buna ziua, Indraznesc sa intreb aici deoarece nu cunosc foarte bine procedurile. Iata situatia: - detin societate comerciala SRL - in data de 17.07.2007 am ... (vezi toată discuția)
Transport kamy_dani kamy_dani detin o masina cu care am efetuat acum 2luni pt.o firma transport de marfuri in afara tarii.mentionez ca cursele erau efectuate pe documentele firmei pt care ... (vezi toată discuția)