In anul 2006 am avut o ACTIVITATE INDEPENDENTA cu sediul langa un drum E81(drum international) .In acest an (2006) am semnat un contract (ne-au spus ca suntem obligati) din care rezulta ca trebuie sa platim chirie pt. podul de intrare de 14 mp (ceea ce am facut noi).Dupa cum stiu o singura societate a mai semnat acest contract, (din cca. 10 firme de langa drum international).Intre timp firma din A.I. s-a transformat in PERSOANA FIZICA AUTORIZATA,si din 2008 nu mai are activitate. Au iesit executorii judecatoresti si ne-au spus daca nu platim facturile vor fi nevoiti sa duca bunurile din casa .Intrebarea mea este, au voie sa intra in casa ? voi fi obligata sa platesc facturile daca firma nu mai este?multumesc
)an am semnat un contract , (au spus ca dupa o lege noua suntem obligati); din care rezulta ca trebuie sa
Daca nu mai aveti activitate, mergeti la ORC si radiati PFA. Si nu va mai poate obliga la nimic. Spuneti ceva de executori....ati primit vreo citatie pentru vreun proces in legatura cu neplata facturilor?
Da, am fost chemati de mai multe ori la judecatorie dar nu s-a rezolvat nimic, si am mai primit CONVOCARE LA CONCILIERE DIRECTA ceea ce nu stiu ce inseamna.
Transport
kamy_dani
detin o masina cu care am efetuat acum 2luni pt.o firma transport de marfuri in afara tarii.mentionez ca cursele erau efectuate pe documentele firmei pt care ... (vezi toată discuția)