avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SCHIMBARE NUME
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SCHIMBARE NUME

AM DIVORTAT ACUM 3 ANI SI IN URMA DIVORTULUI PRIN SENTINTA CIVILA DEFINITIVA SI IREVOCABILA S-A STABILIT CA FOSTA SOTIE SA ISI REIA NUMELE AVUT ANTERIOR CASATORIEI.
NICI IN ZIUA DE AZI NU SI'A SCHIMBAT NUMELE, UZEAZA DE EL DE CELE MAI MULTE ORI IN DETRIMENTUL MEU. AS DORI SA MA INFORMATI CUI SA MA ADRESEZ SI CUM SA PROCEDEZ SA NU MAI BENEFICIEZE DE NUMELE MEU.
INTRE TIMP EU M-AM RECASATORIT.
VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: MICKY67 , utilizator 11:30, 14 Mai 2010
buna ziua
sotia dvs dupa divort trebuia sa isi chimbe buletinul daca prin sentinta de divort s-a dispus sa revina la numele avut anterior casatoriei aceasta era obligata ca in 30 de zile de la defintivarea sentintei sa is schimbe ci,asa ca verificati daca si-a schimbat c.i
av daniela
NU SI.A SCHIMBAT NICI ACUM CARTEA DE IDENTITATE SI NICI NU VREA SA O SCHIMBE.AS VREA SA VA INTREB UNDE MA POT ADRESA SAU CUI POT FACE PLANGERE SA SE PUNA IN APLICARE SENTINTA CIVILA.VA MULTUMESC
buna ziua
cred ca politia este in masura sa rezolve situatia,apelati la ei
av daniela
Pentru punerea in aplicare a hotararii judecatoresti va puteti adresa unui executor judecatoresc.
De asemenea va puteti adresa instantei pentru instituirea unei amenzi civile pentru fiecare zi de intaziere in aplicarea hotararii judecatoresti.
VA MULTUMESC FRUMOS.CAT SE PLATESTE PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la numele anterior inainte de recasatorie? slaura slaura Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: am depus cererea de divort in noiembrie 2010, decizia definitiva am primit-o in ianuarie 2012, urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)
Schimbare numelui dupa divort magyari maria magyari maria Buna ziua. Sunt divortata din anul 2005, iar in sentinta de divort (definitiva) s-a hotarat ca fostul sot sa revina la numele purtat inainte de casatorie (in ... (vezi toată discuția)