AM DIVORTAT ACUM 3 ANI SI IN URMA DIVORTULUI PRIN SENTINTA CIVILA DEFINITIVA SI IREVOCABILA S-A STABILIT CA FOSTA SOTIE SA ISI REIA NUMELE AVUT ANTERIOR CASATORIEI.
NICI IN ZIUA DE AZI NU SI'A SCHIMBAT NUMELE, UZEAZA DE EL DE CELE MAI MULTE ORI IN DETRIMENTUL MEU. AS DORI SA MA INFORMATI CUI SA MA ADRESEZ SI CUM SA PROCEDEZ SA NU MAI BENEFICIEZE DE NUMELE MEU.
INTRE TIMP EU M-AM RECASATORIT.
VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS.
buna ziua
sotia dvs dupa divort trebuia sa isi chimbe buletinul daca prin sentinta de divort s-a dispus sa revina la numele avut anterior casatoriei aceasta era obligata ca in 30 de zile de la defintivarea sentintei sa is schimbe ci,asa ca verificati daca si-a schimbat c.i
av daniela
NU SI.A SCHIMBAT NICI ACUM CARTEA DE IDENTITATE SI NICI NU VREA SA O SCHIMBE.AS VREA SA VA INTREB UNDE MA POT ADRESA SAU CUI POT FACE PLANGERE SA SE PUNA IN APLICARE SENTINTA CIVILA.VA MULTUMESC
Pentru punerea in aplicare a hotararii judecatoresti va puteti adresa unui executor judecatoresc.
De asemenea va puteti adresa instantei pentru instituirea unei amenzi civile pentru fiecare zi de intaziere in aplicarea hotararii judecatoresti.