avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria refuza sa comunice numele reclamagiului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria refuza sa comunice numele reclamagiului

Primaria - serviciul Disciplina in constructii refuza sa raspunda la solicitarea in scris prin care am cerut sa mi se comunice numele persoanei care reclama pe nedrept executarea de lucrari fara autorizatie (Legea 50/1991). (s-au deplasat si au constatat ca reclamatia a fost o farsa)
Ca sa-l actionezi in judecata pt abuz de drept pe reclamagiu trebuie sa stii numele si adresa lui dar primaria refuza.
Daca formulez cerere de chemare in judecata pe cine treci ca parat - persoana necunoscuta ?
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 23:50, 27 Martie 2007
pai reclamantul are obligatia sa identifice persoana cu care intelelge sa se judece....... nu instanta...... codul de procedura scrie ce trebuie sa contina cererea de chemare in judecata.......
Vizita celor de la primarie, efectuata in baza unei reclamatii, trebuia sa se incheie cu un proces-verbal de constatare, in doua exemplare din care unul sa ramana la dvs, altfel ei nu-si pot justifica disparitia de la serviciu pentru cel putin jumatate de ora.
Solicitati-le sa va comunice o copie dupa actul de constatare, pe care sa-l puteti prezenta oricui mai doreste sa va reclame. Puteti folosi acest prilej si pentru a chema primaria in contencios in cazul ca nu va raspunde la solicitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia de investitii, administratia domeniului public sau primaria? dacmoto dacmoto Buna ziua, Am trimis o adresa catre Directia Investitii, Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 4 pentru a mi se comunica informatii ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie de construire Magdalena09 Magdalena09 Trebuie sa formulez o cerere de chemare in judecata in numele primariei cu privire la solicitarea desfiintarii unei constructii realizate nelegal pe ... (vezi toată discuția)
C pr. c. sau lege? aser aser In ce art este trecut ca reclamantul trebuie sa justificecalitatea procesuala pasiva ( a paratului) prin indicarea obiectului cererii si a motivelor pe care se ... (vezi toată discuția)