La apartamentul nostru au fost ceva probleme din cauza conductei de apa(conducta comuna tuturor locatarilor), dar constructia blocului e ceva mai ciudata iar vecina vrea neaparat ca noi sa ii platim acum mobila. Fiind la conducta principala problema(s-a facut un dop de mizerie) nu cred ca ar trebui ca noi sa o despagubim.Presedintele asociatiei nu i-a facut proces verbal pe loc si as dori sa stiu daca e valabil daca i-l da mai tarziu.In acel proces verbal nu ar trebui sa scrie clar de la cine e problema?As dori sa stiu ce ma asteapta,avand in vedere ca nu pot discuta rational cu vecina(initial urla ca vrea ceva platit,iar acum vrea mobila achitata).
Dar imi va elibera presedintele asociatiei un PV?Pentru ca atunci cand i-a cerut vecina PV,a cam trimis-o la plimbare.As vrea sa stiu daca este obligat sa elibereze un PV in asemenea cazuri si daca totusi nu mi-l va da, mai poate vecina sa ma acuze pe mine?Adica nu are dovezi ca eu as fi vinovata,iar daca presedintele asociatiei nu ii elibereaza un PV,nici de asociatie nu se va putea atinge(adica nu stiu daca va mai putea face plangere contra asociatiei).
Presedintele nu este obligat sa dea niciun PV. El a facut ce trebuia sa faca ca sa rezolve problema.
Faptul ca vecina va acuza pe Dv. nu este relevant si ar trebui s-o ignorati.
Problema ar deveni serioasa daca ea ar putea dovedi ca tot necazul ei i s-ar trage din cauza Dv, or asta nu se poate cu atat mai mult cu cat sunteti plasata in laterala ei si nu deasupra si cu atat mai mult cu cat nu are niciun act doveditor din care sa reiasa vina Dv. exclusiva.