avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul fostului administrator de a preda actele
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul fostului administrator de a preda actele

Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna aprilie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei Asociatii de Proprietari,ocazie cu care s-a stabilit printre altele schimbarea administratorului.Intr-ucat acesta a refuzat sa predea documentele Asociatiei ce se aflau in posesia lui, Asociatia ar dori sa se adreseze pe cale legala unei institutii a statului pentru rezolvarea problemei. Ca atare v-as ruga sa-mi spuneti unde ar trebui depusa o sesizare,si care este procedura pentru solutionarea problemei! Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Robert58 , utilizator 15:14, 19 Aprilie 2013
Daca administratorul nu primeste o decizie de desfacere a contractului de munca ( care sa ramana necontestata ), acesta continua sa isi vada de treaba in continuare. Vrea sa vada ,, dovada in mana '' , semnata de presedinte.
Exact asta s-a întâmplat, a fost notificat de către preşedinte, fără rezultat însă ...
O fi facut notificare (?) presedintele ... ce o fi scris in ea cunoasteti ?.Eu cred ca nu notificare trebuia sa ii faca , trebuia o decizie de desfacere a contractului de munca.
Chiar eu sunt preşedintele. ªi există un contract de prestări servicii, s-a dispus notificarea rezilierii cu termenul de 30 zile preaviz + pregătirea documentaţiei spre predare până la sfârşitul perioadei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a preda actele orsaia2006 orsaia2006 Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna ianuarie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei ... (vezi toată discuția)
Fostul presedinte refuza sa predea actele asociatiei omul-de-langa-tine omul-de-langa-tine Reprezentam Asociatia de proprietari [EDIT] si ne adresam dvs. cu rugamintea de a ne indruma pentru rezolvarea unei probleme urgente si de maxima importanta ... (vezi toată discuția)
Stampila asociatiei teoyorga teoyorga Sunt presedintele ( nou ales) asociatiei de proprietari unde dupa o luna administratorul refuza sa-mi predea stampila cu CIF si documentele asociatie pentru ... (vezi toată discuția)