Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna aprilie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei Asociatii de Proprietari,ocazie cu care s-a stabilit printre altele schimbarea administratorului.Intr-ucat acesta a refuzat sa predea documentele Asociatiei ce se aflau in posesia lui, Asociatia ar dori sa se adreseze pe cale legala unei institutii a statului pentru rezolvarea problemei. Ca atare v-as ruga sa-mi spuneti unde ar trebui depusa o sesizare,si care este procedura pentru solutionarea problemei! Va multumesc.
Daca administratorul nu primeste o decizie de desfacere a contractului de munca ( care sa ramana necontestata ), acesta continua sa isi vada de treaba in continuare. Vrea sa vada ,, dovada in mana '' , semnata de presedinte.
O fi facut notificare (?) presedintele ... ce o fi scris in ea cunoasteti ?.Eu cred ca nu notificare trebuia sa ii faca , trebuia o decizie de desfacere a contractului de munca.
Chiar eu sunt preşedintele. ªi există un contract de prestări servicii, s-a dispus notificarea rezilierii cu termenul de 30 zile preaviz + pregătirea documentaţiei spre predare până la sfârşitul perioadei ...
Stampila asociatiei
teoyorga
Sunt presedintele ( nou ales) asociatiei de proprietari unde dupa o luna administratorul refuza sa-mi predea stampila cu CIF si documentele asociatie pentru ... (vezi toată discuția)