avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intretinutul fiind socrii mei ei pot sa imi faca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intretinutul fiind socrii mei ei pot sa imi faca imputernicire pt ca sa pot umbla dupa toate actelept constructia unei case?

:(
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 23:55, 13 Mai 2010
Sigur. Se poate da o procura pentru reprezentarea la toate autoritatile implicate in eliberarea autorizatiei.
Desi nu inteleg ce inseamna "intretinutul fiind".

Alberto Kurtyan
Daca e contract de intretinere si atat ( fara alte clauze gen uzufruct, abitatie etc.) nu e nevoie de acordul intretinutilor, in speta existand un proprietar de plin drept- intretinatorul.
am facut un contract de vanzare cumparare cu habitatie viagera pe un teren cu doua camere si vreau sa imi construiesc o casa
contract cu habitatie viagera
Abitatia opereaza asupra intregului teren si asupra casei.
Tot.
Orice ai construi, persoana are drept de abitatie si acolo.

de fapt nu poti construi nimic fara acordul titularului abitatiei.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la habitatie viagera mariamem mariamem Buna ziua. Am un teren in proprietate pe care este trecut ca tert beneficiar cu drept de habitatie viagera o persoana. Cand am achizitionat terenul,pe acesta ... (vezi toată discuția)
Drept habitatie viagera mariamem mariamem Buna seara.Am si eu o problema in legatura cu vanzarea unui teren. Eu sunt proprietara unui teren pe care a existat un imobil cand l-am achizitionat. In ... (vezi toată discuția)
Incetarea dreptului de habitatie mariamem mariamem Daca am drept de habitatie asupra unui imobil format din casa si teren aferent si am fost de acord cu demolarea casei, mai benefiziez in continuare de dreptul ... (vezi toată discuția)