avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cazier civil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cazier civil

salut.am o datorie catre o firma de cosmetice iar directorul a spus ca imi face cazier civil poate sa imi faca numai daca actioneaza in instanta?si in cazul in care imi face primesc vreo notificare de la politie?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:33, 14 Mai 2010
Nu exista cazier civil.
Datoria dvs. nu are legatura cu politia decat daca ati furat, delapidat etc, adica v-ati insusit banii pe nedrept.

In rest, pt ca sa isi primeasca banii de la dvs., poate sa va dea in judecata in civil. Si daca obtine o hotarare judecatoreasca care va ramane definitiva si irevocabila, va putea sa o investeasca cu formula executorie, sa apeleze la un executor judecatoresc si sa va execute silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari firma de recuperare chitoiu chitoiu Servus tuturor! Am avut un credit din care am mai ramas de plata cu o suma , iar in urma cu 4 ani si jumatate nu am mai putut platii . De o buna bucata de timp ... (vezi toată discuția)
Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua dacă am câștigat un proces civil în care pârâtul ... omkkap omkkap Bună ziua Dacă am câștigat un proces civil în care pârâtul trebuie sa mi acorde o suma de bani, dar în decizia judecătorească nu este specificat ... (vezi toată discuția)